PXD Septasol - MORSKE kapi



"PXD SEPTASOL -MORSKE KAPI" su najbolji prirodni "DETOX" . Detoksikuju i čiste krv od organskih toksina i svih vrsta mikroorganizama i tako su najbolja pomoć bubrezima i jetri u filtriranju i čišćenju krvi , a imunološkom sistemu u obračunu sa mikroorganizmima . Uvek prisutni organski toksini u krvi su urea i mokraćna kiselina. To su produkti normalnog i zdravog metabolizma u 50 milijardi ćelija vašeg tela, a povremeno mogu biti i dodatno povećani usled postojeće tihe ili akutne infekcije izazvane prodorom mikroorganizama u krv, a to su : bakterije, virusi , mikroplazme , gljivice i protozoe.
Očišćena krv automatski podiže imunološki sistem vašeg tela na maksimalni nivo , tako da je odbrambeni sistem uvek 100% spreman za bitku protiv novoulazećih mikroorganizama u krvni sistem. Drugim rečima, maksimalno sprečavaju nastajanje novih infekcija jer će mikroorganizmi biti uništeni već u samom začetku. Možete reći zbogom čestim infektivnim bolestima poput: prehlada , angina, gripa ili infekcije urogenitalnog trakta itd.

Izostaće i prateće neugodne blago povišene temperature ili opasne visoke temperature.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI su prozirna tečnost , blagog mirisa , slanog ukusa, ph 9 , ne nadražuju kožu i sluzokožu i potpuno su neotrovne. Ne izazivaju nus pojave . Potpuno su ekološke. Ukapane u vodu ne menjaju miris i ukus upotrebljene pitke vode (preporučuje se energizovana voda PXD Energochip karticom), pa se lako konzumiraju . Mogu ih koristiti: bebe, deca, adolescenti , odrasle i starije osobe .

SASTAV: Morska voda (Aqua maris), 0,2 % miks katjona i anjona dobijenih elektrolizom i katalizom mora.

NAČIN KORIŠĆENJA :
Ukapaju se u čašu sa cca 1 dl pitke vode , promeša se i popije . Piju se jedan puta na dan a može se izabrati jedna od varijanti :
a) ujutro na gladan želudac 15 min pre jela ili
b) uveče pre spavanja pod uslovom da je poslednji obrok bio 3 sata ranije.

U vodu se ukapa :
  • za bebe (do 1 god): 1 kap u 20 ml vode
  • za decu (od 1 do 4 god): 2 kapi u 40 ml vode
  • za decu (od 4 do 9 god): 3 kapi u 60 ml vode
  • za mlade (od 9 do 18 god): 4 kapi u 80 ml vode
  • za odrasle( od 18 do 128 god): 5 kapi u 100 ml vode
Kada počinjete sa korišćenjem potrebno je da znate da je kapima potrebno 3-5 dana da neutrališu ureu , a 3 – 4 nedelje da očiste krv od organskih otrova i svih vrsta mikroorganizama a sa daljim korišćenjem to stanje u potpunosti održavate. Imunitet će porasti na maksimalni nivo. To je odličanpreduslov za zdrav život i produženje kvalitetnog života , da se živi preko 100 godina. Ako se prekine unos 2-3 dana još uvek se zadržava visoki imunitet i nulta vrednost toksina u krvi .NAPOMENA : PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI ne mogu neutralizovati toksine teških metala poput olova, platine, kadmijuma, žive itd. Isto tako ne mogu rešiti probleme crevnih parazita i patogenih mikroorganizama u crevima i stolici . Nisu štetne za crevnu floru . Ne narušavaju normalnu količinu laktobakterija i ostalih korisnih mikroorganizama jer ne deluju u crevima , već samo u želudcu , a iz želudca ulaze direktno u krv . Zato se uzimaju na gladan želudac ili pre jela.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI mogu koristiti bolesne i zdrave osobe. U slučaju da imate povišenu ili visoku temperaturu koriste se na sledeći način : uzimaju se 4 puta na dan , 3 dana za redom prema tabeli za decu ili odrasle , s tim što se 3 doze uzimaju 15 minuta pre jela a četvrta doza pre spavanja. Nakon 3 dana se nastavlja normalno korišćenje.

ZA VREME KORIŠĆENJA ANTIBIOTIKA NIJE PREPORUČLJIVO UZIMATI PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI , JER BI MOGLE DA ONESPOSOBE ANTIBIOTIK. ČIM PRESTANE TERAPIJA ANTIBIOTICIMA MOŽETE SLOBODNO NASTAVITI UPOTREBU KAPI.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI pokazale su izvanredne rezultate u tretiranju sledećih bolesti:
- prehlada ili kijavica (virusi) , angina (bakterije) , grip (virusi) , žutica , hepatitis B i C (virusi) ,mononukleoza (virus) , lajmska bolest , bruceloza (protozoe, spiroheta) , malarija (protozoe) ,sepsa (bakterije – toksini), tuberkuloza (bakterija).

Ispitivanje mikrobiocidne i fugicidne delotvornosti:
Vrsta mikroorganizama Dodano mikroorg.
cfu/ml dezificijensa
Broj preživelih
za 60 sek.
Delotvornost
%
Salmonella T. Murijum 60000 0 100
E. Colli 7000 0 100
Staph. Aureus 50000 0 100
Pseudonomas Spp. 40000 0 100
Proteus 300000 0 100
Candida Albicans I 100000 0 100
Candida Albicans II 200000 0 100
Candida Tropicalis 300000 0 100

Delovanje PXD SEPTASOL – MORSKIH KAPI dokazano je i na sledećim mikroorganizmima:

Vrsta mikroorganizma Koncentracija
mg/l akt. sast.
Kontaktno vreme Delotvornost
Bakterije
P. Alcaligens 5,0 15 sec. 100
B. Anthracis 2,4 2 min. 100
Coci 2,6 2 min. 99,9
C. Botulinum tipA 0,5 30 sec 100
M. Tuberculosis 50,0 30 sec 100
P. Fluorescens IM 5,0 15 sec 100
Sh. Disanteriae 0,055 3 min 100
Str. Faecalis 0,5 2 min 100
Ostale bakterije veg. oblika 0,2 30 sec 100
Bakteriofag
Fag 144F 25,0 15 sek 100
Virusi
Adenovirus 3 0,2 50 sek 99,8
Coxackie A1-B2-B3 1,0 3 min 99,6
Infektivni hepatitis 3,25 60 sek sigurna preventiva
Poliovirus I 0,3 3 min 99,9
Poliovirus II 1,0 10 min biopokus zaštita
Poliovirus III 0,2 2 min 99,9

Za ukapavanje u nos kod prehlade razređuje se u odnosu 1 kap : 20 kapi vode.

PXD SEPTASOL – MORSKE KAPI u koncentrovanom obliku odličan su prirodni dezificijens i zarašćivač rana. Nijedna rana, posekotina ili ogrebotina ne može da zagnoji, a zarasta vrlo brzo. Pritom pomaže u zaustavljanju krvarenja , smanjuju prisutnu bol i otoke. Izuzetno su delotvorne kod uboda pauka , osa, pčela , komaraca. Svrab prestaje za 1 min. Mogu se nanositi na kožu i sluzokožu na svim delovima tela pa i intimnim ( penis , vagina , anus ) . Ne preporučuje se ukapanje u oči.

NAČIN KORIŠĆENJA : 1 kap ili više direktno na ranu , posekotinu , ogrebotinu ili ubod. Nakon toga može flaster ili zavoj. Ispira se vodom.

UPOZORENJE: KORISTITI OPREZNO DA NE DOĐE U DODIR SA OBOJENIM TKANINAMA JER IH MOŽE OBEZBOJITI.

Rok upotrebe: 30 meseci

 https://goo.gl/3xkAhY
  •  


    https://goo.gl/3xkAhY 
     Sa PXD System-ovim čuvenim proizvodima
    Kompanija PXD System osnovana je jula 2003. godine.
    Sedište i centrala kompanije za Balkan nalazi se u Beogradu - Republika Srbija.
    Poslujemo trenutno u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, zemljama Beneluksa, Poljskoj, Kini (započeto poslovanje sa mogućnošću velike ekspanzije) uz konstantno otvaranje novih zemalja.
    Kompanija daje potpunu podršku na području marketinga logistike i računovodstvenog sistema.
      Ako budete zadovoljni proizvodima PXD Systema, kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima PXD Systema. Dakle, u PXDS kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda. 

     Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.
    Pošaljite mejl ili me dodajte za prijatelja na Fejsbuku i Skajpu.
    Biće mi veliko zadovoljstvo da Vam pomognem, ako mogu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PXD Biopiramida

PXD Kraljica melem