PXD Kraljica melem

https://goo.gl/3xkAhY

Univerzalna biljna vitaminska krema (MELEM)

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da krema pomaže kod sledećih tegoba: upale, alergije, herpesi, bronhitis, reumatske tegobe na kičmi i zglobovima, hemoroidi, tegobe u stomačnoj šupljini (bolovi u debelom crevu, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, prostata, jajnici, ranica na grlići materice), povišena temperatura, psorijaza, akne, ekcemi, proširene vene, upale uha i grla, konjuktivitis, diptrije, opstipacija, dijabetes, gljivične infekcije.
Pre nanošenja kreme telo treba istuširati toplom vodom, a predeo oko rektuma hladnom vodom od pet do deset sekundi. Krema se nanosi na kožu kao film mazanjem na celu stomačnu šupljinu i grudnu kost, zatim duž kičmenog stuba do slabina, na vratni deo, a po potrebi na rektum i vaginalni otvor spolja. Po potrebi može da se napravi čep u tvrdoj formi: drži se u zamrzivaču dva sata. Za analnu upotrebu najbolje je imati zasebnu kutiju. Kremu nanositi na vlažnu kožu. Preporučujemo da se krema koristi: oralno, vaginalno i rektalno, na sledeći način:

Opstipacija (zatvor): namazati stomačnu šupljinu, pojesti ujutru i uveče po jednu ravnu kafenu kašiku kreme i analno primeniti čep od kreme.

Hemoroidi: osnovno. Ako su hronični prvih sedam dana mazati spolja a zatim preći na analnu primenu čepova od kreme.

Ginekološke tegobe (belo pranje, ranica na grliću materice, upale i ciste na jajnicima); osnovno i dodatno mazati donji stomak kao i nanositi čep od kreme vaginalno tamponom pred spavanje.

Povrede koštano-zglobnog sistema: osnovno mazanje i lokalno na bolnom mestu; pojesti dva puta po jednu ravnu kafenu kašiku dnevno.

Oslabljen vid: osnovno mazanje i mazanje očnih kapaka i očiju.
Kožna oboljenja: ekcemi, psorijaza, herpes, alergije, akne, bubuljice: osnovno plus mazanje po zahvaćenim zonama.
Bronhitis, upala grla i glasnih žica: osnovno i dodatno mazati grudi i grlo te pojesti dva puta po jednu kafenu kašiku kreme posle obroka tako da lagano klizi niz grlo.

Čir na želuci i dvanaestopalačnom crevu: osnovno i dodatno pojesti dva puta dnevno po jednu kafenu kašiku kreme. Kod gorušice pojesti jednu kafenu kašiku kreme posle obroka.

Proširene vene: osnovno i dodatno mazati vene lokalno.

Upala prostate i impotencija: osnovn o i dodatno čep od kreme analno; pola sata pre odnosa namazati penis i testise jer krema jača mikrocirkulaciju što omogućava dugotrajnu erekciju i produžavanje polog odnosa.

Upla desni: namazati desni posle pranja zuba.

Kontraindikacije: Do sada nisu zapažene nikakve kontraindikacije.

Preporuka: U zavisnosti od upale preporučuje se upotreba dvadeset jedan dan.

Sastav: Vitamini A, B1, B2, PP, B12, C, D, E, K, šumska jagoda, beli slez, majčina dušice, list od dunje, žalfija, ulje suncokreta, vosak.

Rok upotrebe: dve godine.

 https://goo.gl/3xkAhY
  •  


    https://goo.gl/3xkAhY 
     Sa PXD System-ovim čuvenim proizvodima
    Kompanija PXD System osnovana je jula 2003. godine.
    Sedište i centrala kompanije za Balkan nalazi se u Beogradu - Republika Srbija.
    Poslujemo trenutno u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, zemljama Beneluksa, Poljskoj, Kini (započeto poslovanje sa mogućnošću velike ekspanzije) uz konstantno otvaranje novih zemalja.
    Kompanija daje potpunu podršku na području marketinga logistike i računovodstvenog sistema.
      Ako budete zadovoljni proizvodima PXD Systema, kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima PXD Systema. Dakle, u PXDS kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda. 

     Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.
    Pošaljite mejl ili me dodajte za prijatelja na Fejsbuku i Skajpu.
    Biće mi veliko zadovoljstvo da Vam pomognem, ako mogu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PXD Biopiramida