PXD Akupunkturna naušnica

https://goo.gl/3xkAhY
Pomoću ugrađenog držača zakači se na ušnu školjku i svojim energetskim poljem, dobijenim delovanjem magnetske sile na metalne kristale, stimuliše rad svih 120 akupunkturnih tačaka, neprestano održava tok energije i omogućava potpunu ravnotežu u organizmu.
Rezultat tog delovanja je da su svi meridijani i svi organi uravnoteženi te da se tegobe i hronične bolesti povlače,,a stalnim nošenjem naušnice je na minimum smanjena mogućnost nastajanja novih bolesti ili recidiva starih.

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da pomaže kod sledećih stanja  reuma, išijas, lumbago, astma, bronhitis, alergija, glavobolja, sinusitis, prehlada, impotencija, želja za pušenjem, alkoholom i drogom, kao i da pojačava volju, koncentraciju, vitalnost, dobro raspoloženje i imunitet. Održava Vaše zdravlje stabilnim i dugotrajnim.Mogu je koristiti svi stariji od tri godine.Nositi tri sata na jednom pa staviti tri sata na drugo uho.

U Institutu BION u Ljubljani je izvršeno testiranje biopolja na kontrolnoj i eksperimentalnoj grupi i utvrđeno je pozitivno delovanje na  : endokrini sistem, urogenitalni sistem, probavni trakt , pankreas , mišićni sistem, snagu moždane cirkulacije, hipofizu , disajni sistem, probavni sistem, energiju srčanog mišića.  Mnogo opširnije možete pročitati u delu sajta ANALIZE I CERTIFIKATI. 

 https://goo.gl/3xkAhY
  •  


    https://goo.gl/3xkAhY 
     Sa PXD System-ovim čuvenim proizvodima
    Kompanija PXD System osnovana je jula 2003. godine.
    Sedište i centrala kompanije za Balkan nalazi se u Beogradu - Republika Srbija.
    Poslujemo trenutno u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, zemljama Beneluksa, Poljskoj, Kini (započeto poslovanje sa mogućnošću velike ekspanzije) uz konstantno otvaranje novih zemalja.
    Kompanija daje potpunu podršku na području marketinga logistike i računovodstvenog sistema.
      Ako budete zadovoljni proizvodima PXD Systema, kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima PXD Systema. Dakle, u PXDS kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda. 

     Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.
    Pošaljite mejl ili me dodajte za prijatelja na Fejsbuku i Skajpu.
    Biće mi veliko zadovoljstvo da Vam pomognem, ako mogu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PXD Biopiramida

PXD Kraljica melem