PXD Mobičip

 https://goo.gl/3xkAhY
Neutralizator štetnog elektromagnetskog zračenja
Radi na principu promene polariteta elektromegnetskog zračenja koje postiže pomoću metalnih kristala ugrađenih u staze gravure antene specificnog titrajnog kruga.

Promenom polariteta, zračenje gubi svoj štetni efekat na ljudske ćelije koje su pozitivno polarizovane za razliku od izvornog zračenja koje je negativno polarizovano. Pritom se rad aparata ne menja, a štetnost zračenja se smanjuje za 96%.
 
Skinuti zaštitni papirić sa lepljive površine na zadnjoj strani neutralizatora i pritisnuti ga na aparat. Pazite da zarez bude okrenut naviše.
 
Mesto za čip: mobilni telefon – zadnja strana ili u unutrašnjosti kod baterije ili SIM-kartice, ako ima mesta; TV ili monitor – na sredini okvira iznad ekrana; mikrotalasna pećnice, fotokopir-aparat, radiobudilnik, hauba za sušenje kose i drugi aparati – po sredini uređaja.
 
Dimenzije: prečnik 22 mm, debljina 4 mm.
 
Materijal metalni kristali bakra, cinka i nikla.
 
Rok upotrebe: neograničen.
 
PXD MOBICHIPtestiran je radiestezijski, pomoću Kirlijanove fotografije i EEG.

 https://goo.gl/3xkAhY
  •  


    https://goo.gl/3xkAhY 
     Sa PXD System-ovim čuvenim proizvodima
    Kompanija PXD System osnovana je jula 2003. godine.
    Sedište i centrala kompanije za Balkan nalazi se u Beogradu - Republika Srbija.
    Poslujemo trenutno u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, zemljama Beneluksa, Poljskoj, Kini (započeto poslovanje sa mogućnošću velike ekspanzije) uz konstantno otvaranje novih zemalja.
    Kompanija daje potpunu podršku na području marketinga logistike i računovodstvenog sistema.
      Ako budete zadovoljni proizvodima PXD Systema, kompanija Vam pruža mogućnost da proizvode preporučite svojim prijateljima i tako zaradite da Vam proizvodi budu još jeftiniji, a ako se u tome angažujete više, možete i da zaradite u zavisnosti od realizacije prometa proizvoda u Vašoj mreži saradnika i potrošača. To isto Važi i za one koje ste Vi upoznali sa proizvodima PXD Systema. Dakle, u PXDS kompaniji dobijaju svi, u zavisnosti od svojih želja i angažovanja na preporuci proizvoda. 

     Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.
    Pošaljite mejl ili me dodajte za prijatelja na Fejsbuku i Skajpu.
    Biće mi veliko zadovoljstvo da Vam pomognem, ako mogu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PXD Biopiramida

PXD Kraljica melem